Veroordeling Aanslagen

Als stichting zetten we ons al jaren in om mensen van verschillende achtergronden bij elkaar te brengen.

Door middel van talloze activiteiten zijn we continue bezig geweest om een bijdrage te leveren voor een samenleving waarin mensen, ondanks alle verschillen, in harmonie kunnen leven.

Al onze inzet is bedoeld als een zoektocht naar het kunst van het samenleven.

Met deze gegeven komen de recente terroristische aanslagen extra hard aan bij al onze vrijwilligers, donateurs en relaties die ons idealen ook koesteren.

Wij veroordelen deze barbaarse aanslagen in Frankrijk en Oostenrijk en leven mee met de nabestaanden en slachtoffers.

Fethullah Gülen is voor de oprichters van de stichting een belangrijke inspiratiebron geweest. Zijn boodschap over de recente ontwikkelingen vinden we belangrijk om te delen :

Boodschap van Fethullah Gülen over de veroordeling en condoleance van de moorden in Frankrijk:

Onlangs hoorde ik over de wrede moord op Samuel Patty in een Parijse wijk en raakte diep bedroefd. Gechoqueerd was ik door het nieuws dat in een andere Franse stad drie mensen op brute wijze zijn doodgestoken tijdens het gebed in hun gebedsplaats. Eerlijk gezegd  verergerde mijn verdriet met het gegeven dat degenen die deze misdaden hebben begaan, islamitische argumenten gebruikten en religieuze leuzen uitschreeuwden.
Het is begrijpelijk dat moslims, die alle profeten sinds de profeet Adam geloven en respecteren, verwachten dat anderen de profeet Mohammed (vrede en zegeningen zijn op hem) respecteren  en zich beledigd voelen door uitingen en uitbeeldingen die hem niet respecteren….

LEES DE VOLLEDIGE BOODSCHAP: https://www.fethullahgulen.nl/boodschap-van-fethullah-gulen-over-de-veroordeling-en-condoleance-van-de-moorden-in-frankrijk/